Spitalele se reorganizează. Dr Radu Țincu: saloane blocate pentru pacientii COVID vor fi redate circuitului de dinainte de pandemie

Adisa Codruț / 17 feb 2021 / 18:49
Dr. Radu Țincu, despre ce urmează în școli. Mesaj MAJOR pentru părinți: Nu trebuie să fie deloc neîncrezători!
Dr. Radu Țincu, despre ce urmează în școli. Mesaj MAJOR pentru părinți: Nu trebuie să fie deloc neîncrezători!

Medicul Radu Țincu a declarat, la un post TV, că o parte din saloanele adresate bolnavilor COVID vor fi redate circuitului de dinainte de pandemie. 

Medicul Radu Țincu de la Spitalul Floreasca din București a declarat, la Antena 3, că o reorganizare a spitalelor este de așteptat. ”Este normal să ne reorganizăm în funcție de evoluția pandemiei. De ceva timp avem o scădere numărului de cazuri (n.r. Covid-19), o scădere a numărului de pacienți diagnosticați în fiecare zi și a celor care au nevoie de terapie intensivă. Nu putem rămâne la aceeași intensitate a pregătirilor pentru COVID-19. 

Toate aceste circuite vor trebui regândite, să putem reda cetățenilor cu boli cronice sau cu alte afecțiuni, aceste saloane din spitale care au fost blocate pentru o perioada de timp pentru pacienții cu coronavirus. Partea care vizează pacientul este aceea că o parte din saloanele care până acum erau blocate pentru pacienții COVID-19 vor fi redate circuitului de dinainte de pandemie. În momentul în care se va reduce capacitatea pentru pacienții cu coronavirus aceștia vor putea fi gestionați mult mai bine într-o zona izolată a spitalului”, afirmă medicul Radu Țincu.

 

 

 

Articole Recomandate

LOMUSTINUM - prospect

26 feb, 16:19
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy