Spitalele se reorganizează. Dr Radu Țincu: saloane blocate pentru pacientii COVID vor fi redate circuitului de dinainte de pandemie

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:

Medicul Radu Țincu a declarat, la un post TV, că o parte din saloanele adresate bolnavilor COVID vor fi redate circuitului de dinainte de pandemie. 

Medicul Radu Țincu de la Spitalul Floreasca din București a declarat, la Antena 3, că o reorganizare a spitalelor este de așteptat. ”Este normal să ne reorganizăm în funcție de evoluția pandemiei. De ceva timp avem o scădere numărului de cazuri (n.r. Covid-19), o scădere a numărului de pacienți diagnosticați în fiecare zi și a celor care au nevoie de terapie intensivă. Nu putem rămâne la aceeași intensitate a pregătirilor pentru COVID-19. 

Toate aceste circuite vor trebui regândite, să putem reda cetățenilor cu boli cronice sau cu alte afecțiuni, aceste saloane din spitale care au fost blocate pentru o perioada de timp pentru pacienții cu coronavirus. Partea care vizează pacientul este aceea că o parte din saloanele care până acum erau blocate pentru pacienții COVID-19 vor fi redate circuitului de dinainte de pandemie. În momentul în care se va reduce capacitatea pentru pacienții cu coronavirus aceștia vor putea fi gestionați mult mai bine într-o zona izolată a spitalului”, afirmă medicul Radu Țincu.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel