Spitalul Județean Slatina: au picat peste două treimi dintre candidații pentru posturi de asistent medical

Adisa Codruț |
Data publicării:
Spitalul Județean Slatina  FOTO: DSP Olt
Spitalul Județean Slatina FOTO: DSP Olt

Peste două treimi dintre candidaţii înscrişi la concursul pentru ocuparea a 14 posturi de asistent medical la Spitalul Judeţean Slatina au picat proba scrisă.

Spital, Slatina. Peste două treimi dintre candidaţii înscrişi la concursul pentru ocuparea a 14 posturi de asistent medical la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, Olt, au picat proba scrisă, potrivit managerului unităţii medicale, Cătălin Rotea, care a precizat că trei dintre candidaţi au fost eliminaţi din examen pentru că au încercat să copieze.

Potrivit lui Rotea, după proba scrisă va urma o probă de interviu şi au rămas în concurs 30 de candidaţi. Pentru două dintre posturile pentru care a fost organizat concurs, pneumologie şi ortopedie şi traumatologie, niciun candidat nu a obţinut punctaj suficient pentru a fi admis în vederea susţinerii interviului, potrivit Agerpres.

La proba scrisă a concursului au participat 103 candidaţi, dintre care trei au fost eliminaţi pentru copiat, iar 73 au fost respinşi obţinând mai puţin de 50 de puncte. Proba de interviu se va desfăşura marţi, la spital. Cele mai căutate posturi au fost cele de asistent la secţia diabet şi boli de nutriţie (21 de candidaţi pe loc), urmate de cele de asistent la cardiologie (18 candidaţi) şi oncologie (17 candidaţi), chirurgie plastică (12 candidaţi), ginecologie (12 candidaţi), pediatrie (10)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel