Spitalul Colentina, centru pentru pacienții cu Covid-19: alte evaluări medicale, prin completarea unui formular online

Angela Sabău / 16 Martie 2020 / 20:31
Spitalul Colentina din București. Foto: arhiva spital
Spitalul Colentina din București. Foto: arhiva spital

Spitalul Clinic Colentina se transformă în centru pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus SARS – CoV2. Astfel, începând cu această dată, sunt oprite toate internările.

Spitalul Clinic Colentina se transformă în centru pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus SARS – CoV2, astfel că  Astfel, începând de azi sunt oprite toate internările.

Touși, pentru a ajuta pacienții care au nevoie de altfel de consultații, pe site-ul spitalului pacienții pot găsi un formular de evaluare medical la distanță, prin intermediul căruia medicii vor oferi recomandări medicale.

„Puteți adresa întrebări medicale, puteți transmite detalii despre problemele de sănătate cu care vă confruntați și încărca documente medicale. Veți primi, în cel mai scurt timp posibil, răspuns de la unul dintre medicii noștri.

ÎNAINTE DE A VĂ PREZENTA LA UN SPITAL, vă invităm să solicitați această evaluare online.

Această evaluare este GRATUITĂ. Raspunsul va fi dat în 12-24 de ore, în funcție de disponibilitatea personalului medical.

Această evaluare NU vă oferă un diagnostic, ci este o formă de triaj din partea unui medic de la Spitalul Clinic Colentina, de pe o specialitate medicală selectată de dvs”, arată comunicatul unității medicale.

Formularul poate fi găst aici.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy