Starea de asediu, extinsă în Franța. Peste 41.000 de cazuri noi de COVID, în 24 de ore

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Paris, Turneul Eiffel. Foto: Pixabay
Paris, Turneul Eiffel. Foto: Pixabay

Autoritățile franceze au anunțat ieri un nou record de infectări! În doar 24 de ore, numărul de cazuri noi s-a dublat aproape, totalul cazurilor de coronavirus ajungând la aproape un milion, de la începutul pandemiei.

Conform datelor oficiale, în ultimele 24 de ore, în Franța au fost raportate 41.622 de cazuri noi de COVID-19. Cifra reprezintă o creștere cu peste 50% față de situația din ziua precedentă, când au fost comunicate 26.676 de noi cazuri. De asemenea, 165 de oameni infectați cu coronavirus au murit în același interval, urcând numărul total al deceselor la peste 34 de mii, de la începutul pandemiei. Tot de la începutul epidemiei, numărul total de infectări a ajuns la 999.043.

Autoritățile franceze au extins restricțiile de circulație specifice stării de asediu. Masca este obligatorie, iar de diseară, de la miezul nopții, intră în vigoare restricții de circulație aferente stării de asediu în alte zeci de regiuni din Franța, în condițiile în care, conform autorităților, 91 de regiuni sunt într-o situație de vulnerabilitate ridicată. În aceste zone va fi interzisă circulația persoanelor între orele 21.00 și 6.00 dimineața, iar 46 de milioane de oameni să fie afectați de această măsură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel