Statutul CNAS, modificat. Directorii caselor județene, schimbați într-o zi. Buicu: Asta face Guvernul

Dana Lascu |
Data publicării:
Dr Florin Buicu, președintele Comisiei de sănătate din Camera Deputaților
Dr Florin Buicu, președintele Comisiei de sănătate din Camera Deputaților

Deputatul doctor Florin Buicu spune că Guvernul, în plină stare de alertă, a modificat statutul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și a schimbat, într-o zi, toți directorii casele județene de sănătate. 

Președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, dr Florin Buicu, spune că Guvernul, în loc să testeze oamenii și să fie preocupat de criza din sistemul sanitar, s-a apucat să schimbe statutul CNAS și că în doar o zi a schimbat directorii de la toate casele județene de sănătate. 

„Suntem în stare de alertă. Suntem în stare de alertă după o perioada de stare de urgență! În starea de alertă și în starea de urgență, guvernul trebuie să se ocupe de sănătatea și siguranța cetățenilor.

În toată această perioadă, ce face guvernul? Faptul că numește chelneri, patroni de firme de pompe funebre sau rude la conducerea spitalelor deja știți. Ce mai face guvernul?

NU se ocupă de testarea oamenilor, NU se ocupă de stimulentul promis personalului din linia întâi, se ocupă în continuare de schimbat oameni. Să ne înțelegem, nu oameni PSD. Sunt oameni care lucrează în casele de asigurări și sunt profesioniști.

În plină stare de alertă, Guvernul Lu CoVid schimbă statutul Casei de Asigurări de Sănătate, și într-o zi schimbă toți președinții directori generali de case județene de asigurări de sănătate!!!!

Asta este pentru siguranța și sănătatea românilor??? O fi! Pentru siguranța și sănătatea PNL poate. A românilor, sigur NU!!

Dragi români,

Siguranța și sănătatea Dvs, NU este în atenția guvernului. A dovedit asta prin măsurile pe care NU le-a luat. Nici în domeniul sănătății, nici în domeniul economic.

Să va fie rușine!

Sub masca stării de urgență și stării de alertă, faceți numai mizerii!

Mă așteptam că dna Președinte a Casei Naționale de Asigurări de Sănătate să fie o profesionistă. Se pare că nu. Este doar o unealtă! În mâna PNL!”, a scris Florin Buicu, pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel