Suspiciune de coronavirus într-un mall din București. Autoritățile, alertate

Adisa Codruț |
Data publicării:
Infecția e dată de un coronavirus
Infecția e dată de un coronavirus

O femeie din București ar fi suspectă de COVID-19. Autoritățile au fost alertate, susține reprezentanții unui mall din Capitală.

Coronavirus, București. O suspiciune de coronavirus a fost anunțată pe Facebook de reprezentanții unui mall din Capitală. Aceștia au alertat autoritățile, iar femeia suspectă de COVID-19 a fost transportată pentru analize la un centru de boli infecțioase din București.

Mesajul centrului comercial din București:

"Dragii noștri,

Astăzi, a fost detectat un caz suspect de Coronavirus (COVID-19) într-o instituție medicală din clădirea de birouri Sun Plaza. Conform protocolului în vigoare, autoritățile au fost alertate iar pacienta a fost transportată pentru investigații la unul dintre centrele de boli infecțioase, desemnat de Ministerul Sănătății pentru a gestiona astfel de cazuri.

Echipele specializate au efectuat dezinfecția atât în cadrul clinicii, cât și pe traseul urmat de pacient. Lucrăm îndeaproape cu autoritățile și rugăm toți vizitatorii să-și păstreze calmul. Așteptăm rezultatele testelor medicale și vă vom ține la curent".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel