Testare PCR COVID-19 GRATUITĂ pentru certificatul verde. Cristian Bușoi: Tinerii, dezavantajați. Testele nu pot fi decontate din bani europeni

DCMedical Team / 06 mai 2021 / 18:58
Cristian Bușoi. Foto: DC News
Cristian Bușoi. Foto: DC News

Cristian Bușoi a vorbit despre testarea gratuită de tip PCR pentru COVID-19, necesară pentru certificatul digital al celor care nu s-au vaccinat sau care nu au trecut prin boală. 

”În discuțiile și dezbaterile din PE, în ceea ce privește regulamentul privind certificatul verde digital, certificatul COVID-19, a existat și componenta ca tot ceea ce înseamnă testare pentru a se adăuga informația în certificatul digital, să fie gratuită și pentru a nu face discriminări față de persoanele care, în mod gratuit, au beneficiat de vaccinare sau, în mod gratuit, au beneficiat de tratament” a spus europarlamentarul liberal Cristian Bușoi, pentru DCNews, în emisiunea ”Din Culisele Europei”, realizată de Claudia Țapardel. 

El a mai vorbit despre vaccinarea tinerilor, când se por putea vaccina, dar și despre certificatul verde digital sau testarea gratuită. toate aceste informații le puteți găsi pe DC NEWS.

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy