Testarea în pandemia de COVID-19. Prof dr Ileana Constantinescu la Academia de Sanatate

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Prof dr Ileana Constantinescu. Foto: DC Medical
Prof dr Ileana Constantinescu. Foto: DC Medical

Prof. dr. Ileana Constantinescu va explica, la Academia de Sănătate, de luni, 31 august, ora 11.00, cum se face testarea COVID-19 la Institutul Clinic Fundeni.

Prof Dr Ileana Constantinescu, medic primar virusologie – imunologie, medic șef Laborator, șeful Centrului de Imunogenetica și Virusologie Institutul Clinic Fundeni și coordonator Program Transplant, este profesor universitar la Disciplina Imunologie și Imunologia Transplantului, la UMF Carol Davila, din București, și Directorul Departamentului de Granturi și Cercetare, de la aceeași universitate.

Prof Dr Ileana Constantinescu răspunde, de asemenea, și de managerierea listelor de așteptare pentru toate tipurile de transplant performate în Institutul Clinic Fundeni (conform site-ului instituției medicale), de evaluarea virusologică și din punct de vedere al histocompatibilității pentru donatorii aflați în moarte cerebrală și/sau vii.

Emisiunea Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu în care va aborda subiectul testării pentru infectarea cu noul coronavirus și pandemia de COVID-19, va fi retransmisă luni, 31 august, de la ora 11.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel