Timiș: Femeia internată cu coronavirus se simte bine şi nu mai are febră, potrivit medicilor

Spital
Spital

Femeia diagnosticată cu COVID-19, internată, vineri, în Departamentul de coronavirus al Spitalului de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara, se simte bine.


"Pacienta este bine, azi noapte a prezentat un puseu de subfebrilitate de 37,6 grade, dar dimineaţa, la trezire, a fost afebrilă. Mai tuşeşte uscat şi nu prezintă simptome de insuficienţă respiratorie", a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Virgil Musta, potrivit Agerpres.

Pacienta are 38 de ani şi a revenit săptămâna trecută în Timişoara, din regiunea Bergamo, dar nu s-a autoizolat la domiciliu şi nici nu a fost monitorizată de Direcţia de Sănătate Publică Timiş, întrucât nu era în vigoare această recomandare. Între timp, ea şi-a vizitat părinţii, la Lugoj, şi alţi patru prieteni, aceşti şase contacţi apropiaţi urmând să fie testaţi, cel mai probabil sâmbătă, pentru diagnosticare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel