TIR-ul ATI de la Spitalul Municipal Timișoara s-a defectat. 8 pacienți COVID-19 ventilați, mutați în alte spitale

Dana Lascu / 18 noi 2020 / 11:21
TIR ATI. Foto: retail-fmcg.ro
TIR ATI. Foto: retail-fmcg.ro

8 pacienți COVID-19 în stare gravă au rămas fără oxigen, după ce ventilatoarele din TIR-ul de ATI (terapie intensivă) din curtea Spitalului Municipal din Timișoara s-au blocat! E a doua oară când unitatea mobilă se strică. Abia fusese repusă în funcțiune luni

Alarmă în această dimineaţă, la Spitalul Municipal Timişoara, unde TIR-ul ATI s-a stricat din nou. Este vorba despre unitatea mobilă de terapie intensivă, care a mai fost trimisă la reparat, iar săptămâna trecută a fost adusă înapoi.

TIR-ul reamplasat vineri noaptea în curtea Spitalului Municipal Timișoara și pus în funcțiune luni, s-a defectat în această dimineața. 8 pacienți cu COVID-19, în stare gravă, au rămas fără oxigen și au fost transferați de urgență.

Cinci pacienți au fost duși la Spitalul Județean, la Casa Austria, iar alți trei pacienți au rămas la Spitalul Municipal: doi pe secția Urgențe, unul la secție de Medicină Internă, notează debanat.ro

Cei opt pacienți din TIR-ul ATI aveau nevoie de oxigen la o presiune foarte înaltă, dar dimineațaă presiunea a scăzut, iar ventilatoarele s-au oprit. Defecțiunea urmează să fie remediată în cursul zilei de astăzi, a anunțat conducerea unității medicale. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy