Titi Aur despre experiența cu COVID: Am ajuns la 62% saturație, ceea ce înseamnă că eram în pragul ATI

DCMedical Team |
Data publicării:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Pilotul de raliu Titi Aur a povestit exclusiv pentru DC News experiența prin care a trecut cu infecția COVID.

Într-un interviu exclusiv pentru DC News, pilotul de raliu Titi Aur a povestit despre zilele petrecute în spital după ce s-a îmbolnăvit cu COVID. 

”M-am infectat la final de martie. La început am avut anumite simptome, cum ar fi temperatură, stare de rău. (...) Luni, marți și miercuri am stat acasă pentru că am făcut alte analize atunci seara la spital, iar plămânii erau întregi, erau sănătoși. Am avut stare de rău ca o gripă, cu temperatură și frisoane în cele trei zile, până le 31 martie. Pe 1 aprilie, joi dimineață, am avut prima senzație de lipsă de aer. M-am dus la spital, tot acolo, fiindcă am intrat în carantină în Bârlad. Plămânul era deja afectat 30%, foarte mult pentru doar trei zile. Atunci m-am internat și am început tratament intensiv. (...)

După aceea au venit primele semne de revenire și am mai stat încă 4 zile cu mască cu oxigen și tratament intensiv, ceea ce înseamnă 12 zile de spital. Am ieșit din spital cu plămânii afectați în continuare, dar reușeam să respir. Am avut o stare mult mai bună, dar totuși rea în sensul că oboseam repede. (...) Am ajuns la 62% saturație de aur, ceea ce înseamnă că eram în pragul ATI. Am avut sursă dublă de oxigen fiindcă nu am mers la ATI. Am insistat ca medicii să mă mai lase în salonul normal, mai mult psihologic era bine. Am zis că decât mai ATI mai bine mai stau puțin în salon. Aveam sursă de oxigen în nas și mască de plastic pe deasupra”, a mai explicat acesta.

Titi Aur anunță că se va vaccina într-o lună sau două, potrivit DC News.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel