Toni Grecu, GREȘEALA care l-a băgat în spital. „M-a destabilizat complet. Am rămas fără o parte din plămâni”

Dana Lascu |
Data publicării:
Toni Grecu. Foto: Print screen PRO TV
Toni Grecu. Foto: Print screen PRO TV

Cunoscutul artist Toni Grecu a scăpat ca prin minune de COVID-19, dar a rămas cu sechele grave. Încet-încet, speră să-și poată reveni. 

„Am făcut forma severă a bolii (...) Din păcate, o parte din plămâni a dispărut! Acum, lucrurile sunt ok, lucrurile merg spre bine. N-am fost intubat, n-am fost la terapie intensivă, am avut o formă gravă, dar nu chiar atât de gravă. La un moment dat, ca să pot să respir”, a povestit comediantul Toni  Grecu, la „Vorbește lumea”, de la ProTV. 

Toni Grecu a recunoscut și care a fost marea sa greșeală, cea care putea să-i aducă sfârșitul.

„Am avut nevoie de 10 litri de oxigen la un moment dat ca să pot să respir și momentul ăsta a fost depășit, după care lucrurile au evoluat spre normal și la ieșirea din spital nu am mai avut nevoie de oxigen.

Boala a evoluat din start foarte violent. În primele trei zile am avut frisoane foarte puternice, transpirații masive și temperatură. Am zis că așa e boala și mă tratez cum se tratează omul bolnav de COVID acasă.

Am urmat toate indicațiile medicului, numai că în ziua a patra de boală am făcut temperatură 39 și am plecat la spital. Când am ajuns la spital deja plămânii erau afectați în proporție de 50%. Practic în trei zile, boala a avut o forță atât de mare încât m-a destabilizat complet. (…) Nu puteam sta în picioare niciun minut. Atât de devastatoare este această boală”, a povestit Toni Grecu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel