Toni Grecu, GREȘEALA care l-a băgat în spital. „M-a destabilizat complet. Am rămas fără o parte din plămâni”

Dana Lascu / 15 feb 2021 / 23:24
Toni Grecu. Foto: Print screen PRO TV
Toni Grecu. Foto: Print screen PRO TV

Cunoscutul artist Toni Grecu a scăpat ca prin minune de COVID-19, dar a rămas cu sechele grave. Încet-încet, speră să-și poată reveni. 

„Am făcut forma severă a bolii (...) Din păcate, o parte din plămâni a dispărut! Acum, lucrurile sunt ok, lucrurile merg spre bine. N-am fost intubat, n-am fost la terapie intensivă, am avut o formă gravă, dar nu chiar atât de gravă. La un moment dat, ca să pot să respir”, a povestit comediantul Toni  Grecu, la „Vorbește lumea”, de la ProTV. 

Toni Grecu a recunoscut și care a fost marea sa greșeală, cea care putea să-i aducă sfârșitul.

„Am avut nevoie de 10 litri de oxigen la un moment dat ca să pot să respir și momentul ăsta a fost depășit, după care lucrurile au evoluat spre normal și la ieșirea din spital nu am mai avut nevoie de oxigen.

Boala a evoluat din start foarte violent. În primele trei zile am avut frisoane foarte puternice, transpirații masive și temperatură. Am zis că așa e boala și mă tratez cum se tratează omul bolnav de COVID acasă.

Am urmat toate indicațiile medicului, numai că în ziua a patra de boală am făcut temperatură 39 și am plecat la spital. Când am ajuns la spital deja plămânii erau afectați în proporție de 50%. Practic în trei zile, boala a avut o forță atât de mare încât m-a destabilizat complet. (…) Nu puteam sta în picioare niciun minut. Atât de devastatoare este această boală”, a povestit Toni Grecu.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy