Toni Grecu (Divertis), infectat cu COVID-19. Se află în stare gravă la Terapie Intensivă

Toni Grecu, unul dintre fondatorii Divertis, se află în stare gravă la secția de Terapie Intensivă, fiind infectat cu Covid-19.

Toni Grecu se află internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. Matei Balș” din Capitală, iar starea sa de sănătate este îngrijorătoare.

Toni Grecu a fost internat la 4 zile după ce a acuzat primele simptome ale bolii.

”Toni Grecu este internat la Terapie Intensivă, la spitalul ”Matei Balș”. A fost diagnosticat cu COVID-19 și a fost internat în stare gravă după 4 zile de când a acuzat primele simptome ale bolii”, au declarat sursele medicale pentru Gândul.

"Mă plimb prin oraş, mă uit la clădirile de birouri care-s goale acuma"

 

Într-un interviu, Toni Grecu povestea la începutul anului că tânjește după vremurile în care lumea nu era afectată de pandemie.

„Referitor la telemuncă. Eu plec în fiecare dimineaţă de acasă din reflex. Mă duc în parcare, iau maşina și mă duc la muncă. Partea proastă este că eu nu sunt angajat nicăieri. Mă plimb prin oraş, mă uit la clădirile de birouri care-s goale acuma și îmi imaginez ce frumos era când erau pline de viaţă, cu oameni frumos îmbrăcaţi, bărbaţii cu cravate şi femeile cu tocuri, intrând veseli dimineaţa și ieşind trişti seara. Nu mai ai tu o şuetă, un chiul, o glumă, o hărţuire, un teambuilding alcoolic la Sinaia din care să vii mort”, spunea Toni Grecu.

„Au fost niște vremuri irepetabile, care ne-au adus multă satisfacție, multe bucurii. E foarte greu să compar ce a fost în perioada respectivă cu ce se întâmplă acum, mai ales că trecem printr-o pandemie și o revoluție a vieții pe pământ. Perioada Divertis a fost foarte frumoasă, o perioadă în care eu, împreună cu ceilalți colegi din trupă, am realizat, practic, lucruri imposibil de repetat la nivel de grup”, declara Toni Grecu în luna mai a anului trecut, pentru cristinastanciulescu.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel