TOP 4 alimente cele mai sănătoase, dacă sunt consumate crude

Angela Sabău |
Data publicării:
Nuci
Nuci

Iată un top al celor mai sănătoase alimente. Specialiștii în nutriție spun că acestea ar trebui consumate crude.

O dietă cu alimente crude implică legume și fructe care includ în principal alimente neprocesate cu o dietă integrală pe bază de plante și în principal alimente organice. Aceste alimente sunt cele mai bune atunci când sunt consumate crude și oferă beneficii suplimentare pentru sănătate, care sunt extrem de valoroase pentru organism.

Trecerea la alimente crude poate fi, de asemenea, benefică pentru pierderea în greutate. O dietă crudă are o valoare nutritivă mare, iar aromele nu sunt compromise.

Iată 4 alimente care sunt cele mai bune atunci când sunt consumate crude:

Ceapa

Ceapa este grozavă când este consumată crudă. Au multiple beneficii pentru sănătate care promovează o inimă sănătoasă. Ceapa crudă este excelentă și pentru sănătatea ficatului. Poate fi consumat sub formă de salată cu mesele obișnuite.

Brocoli

De obicei disprețuit în fiecare copil, broccoli este grozav și un superaliment uimitor care are multiple beneficii pentru sănătate și valoare nutritivă. Este cel mai bune atunci când este consumat crud, deoarece este încărcat cu potasiu și conține un compus bogat care se epuizează când este gătite. Acest lucru ajută la reducerea hormonilor tiroidieni.

Nucă de cocos

Apa de cocos sau chiar nuca de cocos ca întreg aliment este considerată nutrițională, deoarece sunt pline cu potasiu, magneziu și sodiu. Nivelurile ridicate de electroliți te energizează instantaneu și îți măresc nivelul de energie. Prin urmare, sunt considerate o băutură bună pentru sportivi, pentru a le oferi energie instantanee.

Nuci

Nucile prăjite sau nucile sărate ar putea elimina toată valoarea nutritivă ale acestora. Prin urmare, sunt cele mai bune atunci când sunt consumate crude. Nucile sunt pline cu mai multe substanțe nutritive și vitamine care sunt grozave pentru sănătatea generală a corpului și oferă fier și magneziu suplimentar în organism.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel