Urmărește dezbaterea live

Trei noi decese datorate gripei. Bilanț total: 23 de morți!

Dana Lascu |
Data publicării:

Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile a anunțat, oficial, în urmă cu câteva minute, că avem, în total, 23 de decese datorate gripei. Trei dintre aceste decese, e vorba de  femei din Prahova, București și Gorj, au confirmate astăzi.

Cele trei decese noi datorate gripei și confirmate astăzi sunt, pupă cum urmează:

Cazul 21. Femeie în vârstă de 43 ani, din jud. Prahova, confirmată cu virus gripal tip A, subtip H1 pdm09, având condiții medicale preexistente și cu antecedente vaccinale necunoscute.

Data decesului: 19/01/2019

Cazul 22. Femeie în vârstă de 76 ani, din mun. București, confirmată cu virus gripal tip A, nesubtipat, având condiții medicale preexistente, dar nevaccinată anti-gripal.

Data decesului: 18/01/2019

Cazul 23. Femeie în vârstă de 51 ani, din jud.Gorj, confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, având condiții medicale preexistente, dar nevaccinată anti-gripal.

Data decesului: 19/01/2019.

În total, conform datelor Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), avem 23 de decese datorate gripei în acest sezon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel