Acest obicei zilnic îți poate crește durata de viață cu 10 ani
Vrei să trăiești cu 10 ani mai mult? Iată secretul pe care puțini îl cunosc!
Ți se întâmplă frecvent să dai greș cu fierberea ouălor? Nu îți face griji, avem câteva sfaturi simple pentru ca ouăle să iasă mereu așa cum îți dorești - moi, tari sau...
Ouăle sunt un ingredient versatil. De la feluri de mâncare pentru micul dejun, cum ar fi sandvișuri și omlete, la deserturi precum bezea și prăjituri, putem prepara orice cu ele. Sunt ușor de făcut și sunt o sursă bogată de proteine.
Când vine vorba de fierberea ouălor, cele două modalități principale de a le fierbe sunt fierte moi și fierte tare. Ouăle fierte moi au o textură cremoasă. În timp ce în cazul ouălor tari, atât albușul, cât și gălbenușul sunt ferme și solide. Pentru ouă fierte perfect, este important să stabilim corect timpul de fierbere. Așadar, iată o modalitate ușoară de a pregăti ouă perfect fierte de fiecare dată când le gătim:
Toarnă puțină apă rece într-o oală și pune ouăle. Asigură-te că nu pui prea multe ouă simultan. Pornește flacăra. Scoate oala de pe foc când apa începe să fiarbă.
Dacă dorești ca albușul să fie ușor moale, iar gălbenușul să fie lichid, atunci gătește ouăle exact 3 minute.
Pentru ca gălbenușul să fie mai puțin lichid și albușul să fie moale, dar ușor ferm, gătește ouăle timp de 4 minute.
Dacă vrei ca gălbenușul să fie neted, iar albușul să fie moale, dar ferm, atunci ar trebui să fierbi ouăle timp de 6 minute.
Pentru ca albușul să fie ferm și gălbenușul cremos, fierbe ouăle timp de 10 minute.
În cele din urmă, dacă dorești ca albușul de ou și gălbenușul să fie tari, atunci fierbe ouăle timp de 15 minute.
VEZI De ce e bine să începi FIECARE dimineață cu un pahar de apă caldă și o banană
Vrei să trăiești cu 10 ani mai mult? Iată secretul pe care puțini îl cunosc!
Acestea sunt riscurile la care te expui dacă porți cerceii mereu.
Cu ce să nu te îmbraci când zbori cu avionul. Îți poate pune sănătatea în pericol.
Părul este una dintre cele mai expresive trăsături ale noastre – ne definește stilul, personalitatea și starea de spirit.
Cum trebuie, de fapt, să alegi culoarea ojei. Detaliul de care să ții cont pentru avea o manichiură perfectă. Cum influențează tonul pielii.
Dermatologii avertizează! Adevărul despre apa micelară. Trebuie clătită sau nu? Cum îți distrugi pielea fără să-ți dai seama.
Acesta este secretul longevității. Cercetătorii au descoperit de ce japonezii trăiesc atât de mult.
De ce uscarea hainelor în interior vă poate pune sănătatea în pericol. Lucrul care reduce riscul de formare a mucegaiului.
Această cremă îți șterge ridurile de pe ten. Oferă hidratare pielii, stimulează producția de colagen și îmbunățește textura pielii.
Vrei o piele luminoasă, elastică și cu mai puține riduri? Începe cu farfuria! Alimentele care reduc ridurile.