Trucuri simple ca să previi subțierea părului

DCMedical Team |
Data publicării:
Femeie. Foto: Pixabay
Femeie. Foto: Pixabay

Stilul de viață, stresul și chiar vopsirea pot fi motive ale subțierii părului.

Părul nu se subțiază peste noapte, ci în timp din pricina mai multor cauze. Specialiștii spun că e normal să pierdeți între 50 și 100 de fire de păr pe zi. Menținerea unei diete sănătoase vă va menține corpul într-o stare optimă, ceea ce include să beți multă apă și să evitați fumatul și consumul ridicat de alcool. Aveți grijă la modul în care vă tratați părul, nu-l supuneți la căldură ridicată și produse dure.

O modalitate care previne subțierea părului este masajul scalpului deoarece stimulează fluxul sanguin în zona respectivă. O altă idee: șampoanele împotriva subțierii ajută părul să pară mai gros, folosind în același timp vitamine și aminoacizi care pot face scalpul mai sănătos.

Binevenită este și o discuție cu medicul dumneavoastră înainte de a lua ceva nou pentru a verifica dacă este sigur să faceți acest lucru, dar ar fi indicate și o serie de analize pentru a afla de ce ați putea avea deficiențe, potrivit hollandandbarrett.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel