UMF „Carol Davila” și-a desemnat decanii pentru mandatul 2020-2024

Adisa Codruț |
Data publicării:
UMF Carol Davila București. Foto: DC Medical
UMF Carol Davila București. Foto: DC Medical

UMF „Carl Davila” și-a încheiat procedura de numire prin concurs a decanilor pentru toate cele atru facultăți.

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București a încheiat astăzi , 19 martie, procedura de numire prin concurs a decanilor pentru toate cele patru facultăți ale sale, în conformitate cu normele metodologice aprobate de către Senatul Universitar al prestigioasei instituții de învățământ superior medical.

„Astfel, funcția de decan al Facultății de Medicină din cadrul UMFCD va fi ocupată și în mandatul 2020-2024 de către Prof. Dr. Cătălin Cârstoiu, iar  cea de decan al Facultății de Farmacie de către Prof.Dr. Doina Drăgănescu, în contextul în care cei doi profesori au deținut aceleași funcții și în mandatul 2016-2020. Pe de altă parte,  Prof. Dr. Andreea Didilescu și Prof.Dr. Victor Strâmbu vor ocupa ,pentru prima oară, pozițiile de decani la Facultatea de Medicină Dentară, respectiv la cea de Moașe și Asistență Medicală”, se arată într-un comunicat de presă al UMF.

De precizat este faptul că în contextul epidemiologic actual, pentru selecția decanilor Consiliile facultăților s-au întrunit , pentru prima oară în istoria Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, în mediul online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel