Vacanță în GRECIA în pandemie. Ce am găsit în Paralia Katerini: ”Renunțați la accesoriul COVID”. Cum se servește masa bufet suedez, ce măsuri sunt luate

Vacanţa peste hotare este un subiect destul de controversat în ultima perioadă din cauza coronavirusului. Unii au dat înapoi, şi-au anulat vacanţele sau le-au reprogramat, alţii au decis să nu renunţe. Printre aceştia din urmă se numără și un jurnalist de la DC News, care relatat cum s-a desfăşurat sejurul său pe meleagurile elene.

"Anul acesta, am ales Paralia Katerini, gândindu-mă că poate nu este momentul potrivit să mă aventurez prea departe, dar și din alte motive subiecte. De asemenea, am exclus din start călătoria cu avionul. Așadar, în perioada 8 - 15 iulie am petrecut un sejur de 7 zile în Paralia Katerini. Am rezervat cu doar 3 zile înainte, pe Booking. Precaută din fire, am ales varianta "parțial rambursabil". Doamne ferește, în caz de ceva", a povestit jurnalistul. Citește continuarea pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Știrile zilei în sănătate

16 apr 2024, 16:50
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel