Vaccin anti-Covid-19 în cutii de pizza. Stăncel, expert în sănătate publică: Problema este următoarea

Cătălina Burghelea / 11 ian 2021 / 10:07
Zeci de mii de oameni s-au programat pentru vaccinare împotriva COVID  FOTO: unsplah
Zeci de mii de oameni s-au programat pentru vaccinare împotriva COVID FOTO: unsplah

Expertul în sănătate publică Ioana Stăncel a comentat, pentru DC News, situația vaccinurilor anti-Covid transportate în cutii de pizza. 

Decizia Institutului „Cantacuzino” de a transporta vaccinul anti-COVID în cutii de pizza a stârnit numeroase discuții. Un comunicat al Institutului arăta că, din cauza sărbătorilor, când furnizorii de ambalaje nu au avut activitate, a fost nevoie de cutiile luate din comerț. Deși s-a pus inițial sub semnul întrebării faptul că situația în cauză ar fi putut periclita calitatea serului, nu este vorba despre așa ceva. 

Expertul în sănătate publică Ioana Stăncel ne-a declarat, vizavi de acest subiect, că „prima dată am crezut că este o glumă.”

Totuși, Ioana Stăncel a atras atenția pentru DC News că „sunt cutii noi”, iar „faptul că erau imprimate cu *pizza* nu mă deranjează. Esențialul este că, din punct de vedere tehnic, au asigurat siguranța atât privind lanțul de frig, dar și integritatea flacoanelor.”

Citește mai multe pe DCNEWS.RO

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy