Vaccin COVID-19: Angajați ai restaurantelor și hotelurilor, vaccinați cu Pfizer la Hanu' lui Manuc de personal medical de la SUUB

Dana Lascu / 26 apr 2021 / 15:09
Personalul restaurantelor și al hotelurilor, vaccinat la Hanu lui Manuc. Foto: CNCAV
Personalul restaurantelor și al hotelurilor, vaccinat la Hanu lui Manuc. Foto: CNCAV

O echipa mobilă de vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgență București – SUUB - a mers astăzi la Hanu' lui Manuc pentru a vaccina angajați ai restaurantelor şi hotelurilor. A fost folosit vaccinul Pfizer. 

La Hanu' lui Manuc, angajații sunt vaccinați într-un spațiu special amenajat și sunt vaccinate 30 de persoane pe oră, iar până la ora 14.00 au fost vaccinate cu vaccinul de la  Pfizer 80 de persoane. Acțiunea va continua și în perioada următoare.

„Ne bucură faptul că echipele medicale de la Spitalul Universitar de Urgență București sunt implicate în procesul de vaccinare a angajaților din industria HoReCa. Echipele mobile de vaccinare de la SUUB au imunizat până acum sute de persoane din centrele rezidențiale și persoane nedeplasabile, la domiciliu. În tot acest timp, vaccinarea continuă și la Centrul din cadrul spitalului Universitar, vaccinarea fiind cea mai importanta armă în lupta cu acest virus ciudat”, a declarat Prof. Univ. Dr. Florin Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgență București – SUUB.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy