Vaccinare împotriva COVID-19: azi începe în spitalele din București

Angela Sabău |
Data publicării:
Vaccinare anti-COVID   Foto: MApN
Vaccinare anti-COVID Foto: MApN

Azi, 30 decembrie, începe vaccinarea în spitalele din București: „Marius Nasta” și SUUB se numără printre unitățile medicale unde se vor imuniza cadre medicale.

Astăzi începe vaccinarea la toate spitalele din București. Astfel, la ora 09.30, va începe imunizarea împotriva COVID-19 la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta. Primele persoane vaccinate în cadrul Marius Nasta vor fi - decanul de vârsta al Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta prof. dr. Florin Mihălțan, studentul voluntar Nae Marian - cel mai tânăr membru al echipei Marius Nasta,  Daniela Voinea - asistent medical care a trecut prin infecția COVID-19. 
„Ca medic și mamă, consider că vaccinarea înseamnă responsabilitate față de viața noastră și a celor de lângă noi”, spune Dr. Beatrice Mahler, managerul unității medicale.
De asemenea, astăzi la ora 10.00 începe vaccinarea împotriva COVID și la Spitalul Universitar de Urgență București. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel