Vaccinul anti-COVID19 NU înseamnă revenirea la normal. Avertismentul specialiştilor

Omenirea îşi pune speranţele într-un vaccin pentru ca viaţa să revină la normalul de dinainte de pandemie. 


Chiar şi un vaccin eficient împotriva coronavirusului nu va readuce viaţa la normal în primăvară, a avertizat un grup de oameni de ştiinţă de renume. Un vaccin este considerat adesea în mod eronat ca un obiect magic care va pune capăt pandemiei. Peste 200 de vaccinuri împotriva virusului sunt dezvoltate de oamenii de ştiinţă din întreaga lume într-un proces care are loc cu o viteză fără precedent, relatează BBC.

Dr. Fiona Culley, de la Institutul Naţional de Inimă şi Plămân de la Imperial College din Londra, spune că un vaccin oferă mari speranţe, dar ştim că istoria dezvoltării vaccinurilor are şi multe eşecuri. Citește continuarea pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel