Viorel Cataramă a primit rezultatul testului PCR pentru coronavirus: ce a anunțat clinica OK Medical

Angela Sabău / 15 mai 2020 / 10:59
Viorel  Catarama. Foto: DC News
Viorel Catarama. Foto: DC News

Ieri, Viorel Cataramă a primit rezultatul testului rapid pentru COVID-19. Astăzi, OK Medical a făcut anunțul testului PCR, care este cel mai precis.

Viorel Cataramă a primit rezultatul testului PCR pentru COVID-19. El s-a deplasat în urmă cu o săptămână într-o localitate din județul Ialomița unde s-a înregistrat un focar de infecții, unde a îmbrațișat oamenii, special pentru a se infecta cu noul coronavirus.

„Ca urmare a solicitarilor media repetate si cu acordul pacientului, OK Medical este in masura sa comunice public urmatoarele:

În cursul zilei de 14.05.2020, ora 11:30, OK Medical a prelevat probe de la domiciliul pacientului Viorel Cataramă în vederea testării RT-PCR și anticorpi IgG și IgM SARS-CoV-2.

În data de 14.05.2020, 12:15, rezultatul testului rapid anticorpi IgG și IgM a înregistrat o valoare negativă. Acest rezultat indică absența anticorpilor SARS-CoV-2, ceea ce înseamnă că pacientul nu este purtător al virusului sau se afla în perioada de incubație (5-10 zile de la infectare).

Rezultatul testului RT-PCR, a fost validat la data de 14.05.2020, ora 19:40, indicând o valoare negativă, ceea ce releva faptul că pacientul NU a fost purtător al virusului SARS-CoV-2 la momentul recoltării probelor biologice.

La solicitarea pacientului, sâmbătă, 16.05.2020, va avea loc o nouă recoltare de probe biologice în vederea repetării testării RT PCR.”, a anunțat clinica OK MEDICAL.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy