Viorel Lis, INFARCT. Oana Lis, anunț despre starea lui: Am știut! Să ne rugăm pentru el

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Viorel Lis Foto: Facebook Oana Lis
Viorel Lis Foto: Facebook Oana Lis

Viorel Lis a trecut prin momente cumplite. Oana Lis a făcut primele declarații despre starea lui.

Viorel Lis a ajuns duminică dimineața la spital, după ce a suferit un infarct.

Oana i-a fost alături soțului ei, care în ultima vreme a avut o mulțime de probleme de sănătate.

"De câteva zile, Viorel nu se simțea bine, pe fondul tuturor bolilor lui. Acum na, de la bal, la spital, așa este la noi.

În această săptămână, trebuia să mergă la cardiolog, a tot amânat pentru că îi trecea cu medicamentație durerea, însă, de dimineață, s-a trezit înaintea mea și m-a strigat. A fost o durere insuportabilă în piept, care se lasă pe mâna stângă, transpirație… și atunci am știut!

Se numește într-un fel, mi-a spus doctorița, dar nu știu să spun, este un fel de preinfarct, care se transformă în infarct, dacă nu ajungea la timp la spital. Deja i-au pus stent la inimă, de dimineață", a declarat Oana Lis, la Antena Stars.

"Diabetul, această boală perversă care te mănâncă pe interior"

 

Oana Lis a publicat și pe pagina sa de Facebook un mesaj despre starea de sănătate a fostului primar al Capitalei.

"Din păcate, știți cum e la noi, de la bal la spital... Deci, azi, pe fondul diabetului, această boală perversă care te mănâncă pe interior... și a altor chestii... Vio a facut un preinfarct.

Azi i s-a pus un stent și acum e la Terapie Intensivă.

Multumesc super-medicilor de la Spitalul Floreasca ca l-au stabilizat și operat foarte repede și sper din tot sufletul să evolueze bine situația lui în continuare. Îmi pare rău că nu pot fi acum alături de el fizic dar el cred ca știe cât de mult îl iubesc și că îl aștept acasică... Așa ca fac apel iar la energia voastră bună, să ne rugăm pentru el, să fie bine în continuare și să treacă și peste acest impas al vieții. Doamne ajută!", a scris Oana Lis pe rețelele de socializare.

Viorel Lis, la un pas de moarte, după ce a adormit cu piciorul pe radiator

 

La începutul lunii februarie, Viorel Lis a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca, în urma unui accident casnic, după ce a suferit arsuri destul de grave, încercând să se încălzească cu un radiator din apartamentul în care locuiește alături de soția sa, Oana Lis, în București.

Din cauza problemelor de sănătate cauzate de vârsta înaintată, dar și a lipsei de căldură din locuință, cuplul este nevoit să improvizeze.

Viorel Lis a fost la un pas de moarte, după ce a adormit lângă un radiator încins, în timp ce își încălzea picioarele.

Medicii i-au tratat rana și i-au dat voie să meargă acasă.

"Noi locuim în Sectorul 3, unde nu e căldură mai deloc. I-am cumpărat un radiator lui Viorel că muream de frig în casă. Și el stă și moțăie, săracul, toată ziua.

La un moment dat, a adormit cu piciorul pe radiator.

A făcut arsuri la picior, am ajuns cu el la spital. Asta e, și el de vină că și el a fost primar, să o tragă acum! El are și diabet și, se știe, că diabeticii au probleme mari cu picioarele, care se umflă. Asta îi mai trebuia acum și niște arsuri. L-au bandajat acolo, la spital, acum trebuie să-i îngrijesc eu rănile”, a povestit Oana Lis atunci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel