Vlad Voiculescu: dacă lucrurile merg așa, nu putem exclude alte restricții

DCMedical Team / 08 Martie 2021 / 14:01
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu

Noi restricții ar putea fi implementate în România, dacă lucrurile nu merg bine, cum spune ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, spune că am putea să ne așteptăm la noi restricții, în contextul creșterii alarmante a numărului de cazuri de coronavirus. El a spus că nu exclude o astfel de opțiune.

”Dacă lucrurile merg așa în continuare, nu putem exclude alte restricții. Vă invit să vă uitați pe cifrele care sunt publicate în fiecare zi, lucrurile încep să devină îngrijorătoare.

Atât testarea cât și raportarea ne arată o imagine a realității. Consider că sunt mai mulți indicatori pentru imaginea reală, însă indicatorul care nu poate fi pus în niciun fel la îndoială este numărul de pacienți din secțiile de Terapie Intensivă. Și acest număr crește, a crescut în fiecare zi, așa că apelul nostru e ca oamenii să respecte regulile și să se protejeze pe ei și pe ceilalți!”, a declarat ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, potrivit Antena 3. 

Potrivit unor surse, s-ar putea să fie limitată circulația după ora 22.00, nu după ora 23.00, cum e acum.

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy