Vlad Voiculescu: nu sunt parcări de ambulanțe, ci cozi în fața unor spitale care tratează pacienți COVID

DCMedical Team |
Data publicării:
Ambulanțe în fața spitalelor care tratează pacienți COVID  FOTO: Facebook Vlad Voiculescu/via Mircea Radus, Cristi Dimitriu
Ambulanțe în fața spitalelor care tratează pacienți COVID FOTO: Facebook Vlad Voiculescu/via Mircea Radus, Cristi Dimitriu

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a postat pe rețelele sociale două imagini cu ambulanțe stând la coadă în fața unor spitale care tratează bolnavi COVID. 

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, atrage atenția asupra gravității evoluției COVID în România prin postarea a două imagini pe rețele sociale, însoțite de un text.

”Las aici două fotografii. Nu, nu sunt parcări de ambulanțe ci cozi în fața unor spitale care tratează pacienți Covid-19. Prima este de acum câteva ore de la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov a doua este de săptămâna trecută din parcare de la București, în fața Spitalului Sf. Pantelimon”, notează Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel