Voluntar Salvamont și ISU Maramureș la 24 de ani: cel mai bun mod de a mă proteja pe mine și pe cei din jur a fost să mă vaccinez

Adisa Codruț |
Data publicării:
Adina Kofă  FOTO: Facebook Ro Vaccinare
Adina Kofă FOTO: Facebook Ro Vaccinare

Adina Kofă are 24 de ani și un parlmares uimitor: Miss Tourism România, asistent medical generalist, voluntar Salvamont și Voluntar ISU Maremureș. S-a imunizat anti-COVID cu a treia doză.

Reprezentanții Ro Vaccinare prezintă pe rețelele sociale povestea unei tinere de 24 de ani, Adina Kofă, care este asistent medical generalist, voluntar Salvamont Maramureș și ISU Maramureș.

”Adina Kofă are 24 de ani, este asistent medical generalist și voluntar la Salvamont Maramureș. Lucrează de 4 ani la Compartimentul Primiri Urgențe CPU al Spitalului de Recuperare Borșa și de 3 ani este voluntară în cadrul ISU Maramureș. S-a vaccinat recent cu doza 3 de vaccin împotriva COVID-19. Promovează frumusețile României și meleagurile maramureșene, fapt care i-a adus anul acesta titlul de Miss Tourism România. Anul viitor va reprezenta România la concursul mondial din China. Adina este implicată în campania de vaccinare, discutând cu pacienții care se prezintă la spitalul local despre beneficiile vaccinării. În același timp studiază ingineria silvică în cadrul Facultății de Horticultură de la USAMV Cluj. Dar pasiunea ei cea mai mare este aviația, pasiune care a prins aripi în cadrul voluntariatului Salvamont”, potrivit Ro Vaccinare.

Adina Kofă crede că ”România este extrem de frumoasă, în special văzută din elicopter”, iar ”cel mai bun mod de a ma proteja pe mine și pe cei din jur a fost să mă vaccinez”.

Reprezentanții Ro Vaccinare anunțau pe 20 noiembrie că o altă româncă superbă - distinsă cu titlul Miss Universe România 2021 s-a imunizat cu a treia doză de vaccin anti-COVID. ”Miss Universe România 2021 - ok cu doza 3! Carmina Olimpia Cotfas este deținătoarea titlului Miss Universe România și va reprezenta țara noastră în finala celui mai mare concurs de frumusețe din lume, Miss Universe, ce va avea loc în decembrie, în Israel.

Tânăra de 20 de ani este studentă la Istorie, prezentatoare Tv și Radio, model profesionist și activist al dreptului la sănătate. Felicitări și mult succes în finală!”, scriu cei de la campania națională de vaccinare anti-COVID.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel