Zborul cu avionul, COȘMAR după starea de urgență? Celebrul pilot Osiceanu, AVERTISMENT

Angela Sabău |
Data publicării:
Avion
Avion

Cea mai recentă tragedie aviatică a fost comentată la DC News cu pilotul Cezar Osiceanu, care a vorbit despre cauzele care au putut duce la producerea tragediei, despre cum a afectat pandemia abilitățile piloților, dat și despre starea aeroporturilor din India.

Experimentatul pilotul Cezar Osiceanu a comentat exclusiv pentru DC NEWS cea mai recentă tragedie aviatică din India și a explicat dacă ar trebui să ne temem sau nu de zborul cu avionul, în pandemie. 

„India este o țară cu o dezvoltare fabuloasă a aviației și a avut nevoie de foarte mulți piloți «expats» (expatriați), adică oamenii din exterior care îi antrenează pe cei din țară.

Aeroporturile din India, pe lângă că sunt foarte puține și proaste, cu mijloace de navigație slabe, cu tot tacâmul infrastructurii și așa mai departe, mai aveau și problema poziționării, fiind în zone extrem de greu accesibile și foarte periculoase din punct de vedere al zborului”, a explicat pilotul. 

Află detalii despre starea aeroporturilor, despre cum a afectat pandemia abilitățile piloților și dacă ar trebui să ne gândim de două ori înainte de a lua avionul spre India pe DC NEWS.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel