Zeci de posturi vacante, la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași. Concursul, în luna august

Adisa Codruț |
Data publicării:
Investiții majore în ortopedie
Investiții majore în ortopedie

Zeci de posturi vacante de la Spitalul „Sfântul Spirdon” din Iași urmează să fie ocupate, după concursul anunțat de unitatea medicală. Concursul va avea loc în luna august.

Zeci de posturi de îngrijitoare, infirmiere și brancardieri sunt scoase la concurs de Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași. Secțiile care au nevoie de personal sunt ATI, Chirurgie vasculară, Medicină internă II, Laboratorul de endoscopie, Oftalmologie, Ambulatorul integrat, Cardiologie, Chirurgie buco-maxilo-facială și Gastroenterologie I și II. De asememea, Chirugia plastică, Chirurgia generală și Ortopedia sunt secții unde mai este nevoie de personal.

În total, 30 de posturi au fost scoase la concurs de căte unitatea medicală.

 Pentru ocuparea posturilor de brancardier se cere doar şcoala generală, fără vechime în muncă; pentru cele de infirmieră, candidații trebuie s fe absolvenți de minim şcoală generală și să aibă minim şase luni vechime în muncă şi un curs de specializare absolvit, iar pentru posturile de de îngrijitoare, candidații trebuie să fie absolvenți de minim şcoală generală, fără vechime. Concursul va fi organizat în trei etape: selecţia dosarelor, probă scrisă şi interviu, scrie ziaruldeiasi.ro.

Cei interesați să se înscrie la concurs pentru ocuparea unui post trebuie să depună un dosar cu şină care să conţină un formular de înscriere, o copie a actului de identitate, o copie a certificatului de naştere şi căsătorie, copie a documentelor care atestă nivelul studiilor şi a actelor care atestă efectuarea unor specializări, o copie a carnetului de muncă sau o adeverinţă care să ateste vechimea în muncă şi specialitate, o copie a adeverinţei tip carnet de muncă pentru atestarea vechimii după 1.01.2011, cazier judiciar în original, adeverinţă medicală care atestă starea de sănătate, un CV şi taxa de concurs, în valoare de 20 de lei. Dosarele pot fi depuse până pe 8 august, ora 16, la sediul unității medicale. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel