ZODIAC: 3 zodii care sunt cumplit de timide

Adisa Codruț |
Data publicării:
Horoscop
Horoscop

Zodiac. Unele persoane sunt prea timide ca să-și spună punctul de vedere de teamă să nu fie judecați.

Zodiac. Dacă unii oameni sunt foarte vorbăreți și nu au probleme în a-și spune părerea, alții se tem să nu fie judecați și atunci evită să spună prea multe - sunt foarte timizi, stânjeniți, introvertiți și conștienți de sine.

Potrivit astrologiei, există 3 semne zodiacale care sunt dureros de timide:

Rac - Racii nu sunt foarte sinceri. Au nevoie de timp pentru a se deschide și pot părea ciudați sau distanți. Sunt introvertiți și timizi și astfel se confruntă cu probleme în a-și face prieteni și a forma legături de lungă durată.

Scorpion - Nu este un secret pentru nimeni că Scorpionii sunt unul dintre cele mai misterioase dintre toate semnele zodiacale. Sunt numiți ca fiind misterioși pentru că se simt timizi să spună ce au în minte și să-și păstreze părerile pentru ei înșiși. Le place să-i observe pe oameni în loc să vorbească toată ziua.

Pești - Oamenii născuți în Pești trăiesc în propria lor lume. Deoarece au o perspectivă unică de a privi lucrurile, nu se împletesc cu ușurință cu oamenii și le place să păstreze pentru ei înșiși ce gândesc. Se simt stingheri când își împărtășesc sentimentele cu ceilalți și sunt rezervați și liniștiți, arată pinkvilla.

Tulburarea de anxietate socială poate fi o afecțiune mentală cronică, dar învățarea abilităților de adaptare în psihoterapie și administrarea de medicamente vă poate ajuta să câștigați încredere și să vă îmbunătățiți capacitatea de a interacționa cu ceilalți, scrie medicul cardiolog Vasi Rădulescu pe blogul său.

Potrivit acestuia, semnele și simptomele tulburării de anxietate socială pot include: frica de situații în care puteți fi judecat negativ, teama intensă de a interacționa sau de a vorbi cu străinii, teama că ceilalți vor observa că păreți anxios, frica de simptome fizice care vă pot cauza jenă, cum ar fi înroșirea, transpirația, tremuratul sau faptul că aveți o voce tremurândă, evitarea de a face lucruri sau de a vorbi cu oamenii, frică sau anxietate intensă în timpul situațiilor sociale. Ca simptome fizice, medicul Vasi Rădulescu amintește: înroșirea, bătăi rapide ale inimii, tremurături, diaree sau greață, dificultăți în respirație, amețeală, senzația de lacună, tensiune musculară etc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel