ZODIAC: 5 Zodii care nu acceptă infidelitatea. Odată ce le-ai înșelat, te distrug și te părăsesc

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Probleme în dragoste pentru o zodie    Foto: Vera Arsic / Pexels
Probleme în dragoste pentru o zodie Foto: Vera Arsic / Pexels

ZODIAC: Există oameni care nu pot sub nicio formă tolera sau accepta infidelitatea. Pentru ei, relațiile înseamnă categoric angajament și loialitate. De regulă sunt din următoarele cinci zorii: 

ZODIAC: Unii pot trece ușor peste faptul că au fost înșelați, alții suportă din prea multă dragoste, dar nativii din anumite zodii nu acceptă infidelitatea sub nicio formă. 

Nu pot face pace niciodată cu ideea că partenerul lor a fost cu altcineva, că i-a trădat. Ei cred în dragostea adevărată, pură, necondiționată și rezervată doar pentru ei.

Pentru că au această teamă că partenerul îi va înșela se îndrăgostesc greu. Dar când o fac, nu mai există cale de întoarcere. Potrivit astrologiei, există 5 semne zodiacale care nu își pot vedea partenerul cu altcineva. Iată care: 

Berbec

Oamenii născuți în Berbec sunt extrem de posesivi atunci când vine vorba de cei dragi. Pentru ei, a fi într-o relație cu cineva înseamnă a fi cu totul implicat. Dacă află că partenerul lor îi înșală, nu se vor gândi de două ori înainte de a rupe toate legăturile cu el și nu vor ierta niciodată.

Rac

La Raci dragostea înseamnă dăruire și implicare totală, casă și familie. Ori în perechea perfectă nu e loc de încă o roată. Pentru că iubesc total, din toată inima, atunci când sunt înșelați Racii reacționează foarte dur: taie toate legături cu persoana care i-a înșelat și se răzbună. În plus, nici ei nu iartă și nu uită, iar dacă printr-o minune nu te părăsesc după ce i-ai înșelat, te vor face să plătești toată viața. 

Leu

Leii simt că merită ca întreaga lume să fie la picioarele lor și cel mai bun partener posibil. Se îndrăgostesc de cineva doar atunci când sunt pe deplin siguri de acea persoană și dacă aceasta îi înșală, vor reacționa dură: o vor pune la respect și-o vor părăsi public, cu un spectacol care să o facă să se simtă mizerabil. Nu poți să scapi nevătămat dacă mânii regele junglei, în fond și în definitiv. 

Fecioara

Ca o Fecioară să ajungă să te iubească și să-ți acorde încrederea ei trebuie să depui multă muncă și durează mult timp. Dar atunci când își dăruiesc inima, fecioarele merg până în pânzele albe. Dacă sunt extrem de angajate față de o persoană și află că aceasta le înșală, Feciorele devin furia întruchipată. Calcă totul in picioare, ca să-și facă partenerul infidel să simtă exact cât de gravă e greșeala. Te vor face să plătești cu vârf și îndesat nedreptatea pe care le-ai făcut-o. Și nu retrăiesc capitole închise, așa că nu poți spera la o a doua șansă. 

Săgetător

Săgetătorii nu vor accepta niciodată cu ideea că partenerul lor îi înșală. Este posibil să ia măsuri extreme, cum ar fi părăsirea partenerului pentru totdeauna în astfel de cazuri. Sau să se răzbune extrem de dureros pe el. Dar odată ce i-ai înșelat, nu mai ai nicio șansă în ochii lor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel