ZODIAC: 5 zodii norocoase și ce le aduce norocul. Unii au noroc în bani, alții în carieră

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Zodiile norocoase. Foto: Pixabay
Zodiile norocoase. Foto: Pixabay

ZODIAC: Sunt zodii care par născute sub o stea norocoasă: atunci când rămân fără bani, câștigă nesperat o sumă mare de bani, iar altele, când totul părea pierdut găsesc soluția salvatoare și ies victorioase. Iată cele 5 cele mai norocoase zodii: 

ZODIAC: Pentru unii, norocul însemnă să câștige atât de mulți bani încât viața lor să fie confortabilă și să-și poată împlini cele mai ascunse dorințe. Pentru alții, norocul înseamnă să avanseze mereu în carieră până acolo unde și-au dorit. Iată ce le face norocoase pe următoarele cinci zodii:

Rac

Racul este unul dintre puținele care sunt cu adevărat binecuvântate de astre. Deși vor exista întotdeauna unele provocări în calea lor, au un sentiment înnăscut de direcție și abilități native cu care, datorită stelei lor norocoase, reușesc întotdeauna să se îndrepte în direcția cea bună. Nu rămân niciodată fără bani, cumva lucrurile se așează pentru ei astfel încât să aibă suficienți încât să-și facă plăcerile. Cum nu sunt prețioși din fire, Racii o duc bine bazându-se doar pe norocul lor natural. Unii dintre ei au ceea ce numim „noroc porcesc” și parcă a un trifoi cu patru foi ascuns sub piele.

Leu

Leul atât de înțelept și hotărât, nu trebuie să-și facă griji dacă are sau nu norocul de partea sa. Viața unui Leu este exact așa cum o sculptează el, soarta îi este cum și-o face și cum și-o dorește el. N-are nevoie să caute trifoiul cu patru foi, pur și simplu norocul lui ține de el. Tot ce trebuie să facă este să-și dorească să atingă un obiectiv și va reuși.

Balanță

Nu este un secret că Balanța este optimistul etern și că lucrurile în viața sa se întâmplă adesea exact așa cum își dorește. Dacă ești Balanță și te-ai întrebat vreodată de ce ieși de obicei nevătămat și neatins din fiecare situație proastă, răspunsul este simplu: norocul tău are legătură cu percepția ta asupra vieții. Îi poți mulțumi planatei tale norocoase, care te și guvernează, Venus, pentru că datorită ei vezi jumătatea plină a paharului și ai mult noroc în viață.

Săgetător

Felicitări, ești unul dintre cele mai norocoase semne ale Zodiacului! Planeta Jupiter, care te guvernează și-ți aduce norocul, te ajută să treci peste orice. Tu ai capacitatea de a scoate ceva bun din orice rău îți iese în cale. Desigur, acest lucru nu înseamnă că uneori nu există momente dificile în viața ta, dar vei găsi întotdeauna soluții și aproape orice îți va reuși, într-un final, exact așa cum ți-ai dorit. Și oricum, știi că pentru lucrurile care merită trebuie să te zbați, așa că vei aprecia orice victorie la justa ei valoare.

Pești

Cândva, planeta Jupiter guverna acest semn, dar Neptun, planeta inspirației și abilităților mentale, i-a luat locul. Aceasta înseamnă că Peștii nu sunt doar norocoși, dar și că au două planete care să îi conducă prin viață, spre o mare fericire. Există însă riscul să o piardă, dacă nu fac alegerea corectă, adică dacă nu îți aleg și nu își păstrează alături partenerul perfect care să le ofere suportul pentru a câștiga tot ce și-au dorit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel