ZODIACUL ȘMECHERILOR: 4 Zodii care fură idei de la alții și cum o fac

Dana Lascu / 19 mai 2021 / 16:13
Zodiacul șmecherilor: cine fură ideile altora. Foto: Pixabay
Zodiacul șmecherilor: cine fură ideile altora. Foto: Pixabay

ZODIACUL ȘMECHERILOR: Persoanele care aparțin acestor 4 semne zodiacale sunt, de  regulă, lipsite de originalitate și nu au spirit inovativ. Dar se adaptează rapid când aud o idee bună, o preiau și o „coafează”, apoi se laudă fără ezitare că e a lor! Și e mai ușor să fure idei de la alți oameni în loc să se chinuie să vină ei cu ceva nou: 

ZODIACUL ȘMECHERILOR: Unii oameni au capacitatea de a avea idei creative, originale. Se spune că sunt inovativi. Alții, însă, pur și simplu nu pot fi originali. Ei au această tendință de a fura idei de la alții. Evident, ca la orice regulă există excepții, dar în principal iată cele 4 zodii predispuse să facă asta, apoi să se laude că ideile au fost ale lor: 

GEMENI

Gemenii sunt copiatori de meserie! De la îmbrăcăminte până la ideologiile lor, totul este copiat. Se prefac că știu totul despre toate, dar asta doar pentru că au auzit ideile altora și și le-au însușit, învârtind un pic cuvintele ca să pară că sunt ale lor. 

RAC

Racii sunt cunoscuți ca fiind emoționali și, prin urmare, le este ușor să joace cartea victimei atunci când sunt confruntați după ce au furat ideea altcuiva. Au obiceiul de a fura idei de la alții și se prefac că sunt cea mai inocentă, inofensivă și dulce persoană de pe planetă atunci când sunt confruntați! Dar nu vă lăsați înșelați, au o abilitate înnăscută de a profita de ideile altora și de a vă învârti din vorbe de o să ajungeți chiar să credeți că ideea voastră e de fapt a lor. La ei e și mai grav pentru că au inteligența și tendința nativă de a fura mai multe idei odată și de a le combina fabulos, astfel încât rezultatul final poți să juri că e original. 

LEU

Leii se prefac că perfecți, care nu pot face niciodată rău. Dar doar câțiva oameni știu cât de neoriginali pot fi Leii. Au tendința de a lua o mulțime de idei de la alții și pretind că acele idei au venit din propria lor minte strălucitoare și extrem de ascuțită! Au și nevoia înnăscută și obsesivă de a fi în centrul atenției, așa că vor face totul ca să fie în lumina reflectoarelor. 

BALANȚA

Balanțele este probabil să fure idei de la alte persoane. Ei simt că nu sunt suficient de dotați pentru a se gândi singuri la astfel de idei creative și, astfel, ajung să copieze ideile altora. Sunt adevărați profesioniști în a fura idei de la ceilalți, fără ca „victimele” să-și dea seama, pentru că știu să „coafeze” lucrurile în așa fel încât să pară o cu totul altă mâncare de pește. Dar nu e, și o fac pentru a-și suplini lipsa de inovație.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy