10 lucruri mărunte pe care bărbații le adoră în secret la femei

DCMedical Team |
Data publicării:
Cuplu       Foto: Pixabay
Cuplu Foto: Pixabay

Iată o serie de lucruri pe care un bărbat îndrăgostit le va adora la partenera lui.

Când un bărbat se îndrăgostește de o femeie, există multe lucruri mărunte sau mai puțin evidente despre ea și personalitatea ei care îi vor aduce un zâmbet - nu numai pe fața lui, ci și în inima lui. 

Iată o listă cu 10 lucruri mărunte pe care bărbații le iubesc la femei și veți vedea că sunt cu adevărat lucrurile mici, dar care contează.

Felul în care zâmbește când se gândește la tine.

Dacă un bărbat este norocos, femeia din viața lui  îl poate face să zâmbească fără motiv. Doar gândul la ea sau auzirea numelui ei îl vor aprinde ca focurile de artificii.

Adoră când te face să zâmbești.

Ați observat vreodată că un bărbat pare să prindă elan când e amuzant? Un bărbat adoră să vadă femeia din viața lui zâmbind, râzând și distrându-se. Și mai mult, îi place să fie sursa acelui zâmbet, chiar dacă asta înseamnă să facă glume stupide pentru a râde în timp ce își petrece timpul cu ea.

Îi place să fie aproape fizic de tine.

Fie că voi doi sunteți ghemuiți pe canapea sau în picioare unul lângă celălalt, unui bărbat îi place să fie aproape de femeia din viața sa. Este o modalitate excelentă de a se simți conectat, de a se simți confortabil și de a se simți bine cu cineva atât fizic, cât și emoțional.

Îi place felul în care zâmbești după ce te sărută.

Uneori nu există o altă reacție la acel sentiment decât un ... zâmbet. Un zâmbet atrage bărbații și atunci când zâmbești, bărbații te adoră. De fapt, este ceea ce bărbații găsesc cel mai atractiv la o femeie.

Îi place când te surprinde că te uiți la el.

Bărbații, ca oricine altcineva, tânjesc după sentimentul că sunt doriți. De multe ori, într-o relație ne simțim ca și cum am încerca în mod constant să ne dovedim abilitățile pentru a atrage atenția partenerului.

Când sunt cu o femeie despre care bărbatul simte că dorește să fie cu el - care dă aceeași afecțiune și efort pe care i-o oferă și el - nu există un sentiment mai bun în lume.

Adoră când faci acel mic lucru amuzant pe care probabil nici nu știi că îl faci.

Poate îți încrețești nasul când râzi sau poate îl lovești (încet) pe umăr când ești (puțin) supărat. Trăsăturile amuzante sunt lucruri pe care bărbații le găsesc atractive. Poate te joci cu părul când devii puțin nervoasă.

Orice ar fi, s-ar putea să o faci în mod natural, dar el observă - și ceea ce îi place cel mai mult la corpul unei femei, nu este strict fizic.

Îi place când relația merge în mod natural, când lucrurile nu sunt forțate.

Două persoane pot fi complet confortabile împreună, iar relația lor va fi naturală și, uneori, se întâmplă doar lucruri pe care nu te aștepți să le simți.

Îi place să ceară sfaturi de la tine.

Atunci când respecți cu adevărat pe cineva pentru cine este și pentru lucrurile pe care le gândește, le prețuiești opiniile. Vrei să primești sfatul lor. Vrei să auzi ce părere au despre ultima ta enigmă. Vrei să le obții părerea și perspectiva.

Dacă omul din viața ta nu numai că îți cere părerea, dar chiar îl ia în seamă, ia-o ca pe un semn minunat.

Îi place când îți arăți afecțiunea pentru el.

Nu doar în pat, deși, niciun tip nu se va plânge de femeia din viața lui care inițiază lucruri acolo. E vorba de micile moduri în care îi arăți afecțiune.

Bărbații adoră îmbrățișările aleatorii, sărutările aleatorii de pe obraz, mâna întâmplătoare pe genunchi în timp ce stai lângă el sau brațul în jurul lui în timp ce mergi. Acestea sunt lucruri care, am putea spune, sunt mai intime decât să doarmă împreună și sunt ceea ce bărbații găsesc atractiv sexual.

Îi place să se uite în ochii tăi.

Privirea în ochii altei persoane poate fi un pic ciudată. Nu sunteți sigur unde să vă uitați, ce ochi să priviți sau dacă ar trebui să vă uitați doar la podul nasului lor.

Dar nu cu persoana iubită. Când te privește în ochi, orice stângăcie se risipește și este înlocuită de entuziasm, de speranță.

Când o femeie este potrivită pentru un bărbat nu va exista niciodată o listă suficient de lungă pentru a explica toate lucrurile pe care le iubește la ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel