295 de doze de vaccin împotriva COVID, DISTRUSE în Cluj. Cauza

Adisa Codruț |
Data publicării:

Un număr de 295 de doze de vaccin împotriva COVID au fost aruncate. Era destinate personalului medical și dispozitivul în care erau depozitate s-ar fi stricat.

Zeci de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost aruncate în judeţul Cluj. 240 dintre acestea erau la Institutul de Gastroenterologie din Cluj-Napoca și au fost distruse din pricina unui frigider defect.

"Din 295 de doze ratate în judeţ, vreo 240 au fost la Institutul de Gastroenterologie. S-a defectat frigiderul; a fost cumpărat nou pentru vaccinare. Dimineaţa au constatat că temperatura era de 20 de grade Celsius, în loc de 6. Vaccinurile n-au mai putut fi folosite", a declarat prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean. Vaccinurile de la Institutul de Gastroenterologie erau imunizării medicilor din etapa 1. Cadrele medicale au fost reprogramate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel