4 uleiuri care stimulează creșterea părului și îi îmbunătățesc aspectul

Angela Sabău |
Data publicării:
 Uleiuri masaj            Foto: pinkvilla.com
Uleiuri masaj Foto: pinkvilla.com

Unul dintre cele mai neglijate obiceiuri din stilul nostru modern de viață ocupat este hidratarea părului. Chiar și atunci când ai timp pentru fitness și dietă, adesea uiți de sănătatea părului și a scalpului. Dacă nu este îngrijit, în timp poate duce la probleme severe ale părului.

Există o mulțime de uleiuri naturale de care părul poate beneficia. Iată câteva uleiuri naturale potențiale de bază care, atunci când sunt utilizate corect, produc rezultate dovedite.

Ulei de cocos

Un remediu vechi pentru numeroase probleme ale părului, această poțiune hidratantă este tot ceea ce o persoană își poate dori. Avantajele pentru sănătate ale acestui ingredient pentru corp, piele și păr au fost studiate pe larg. Uleiul de cocos conține acizi grași și antioxidanți care pot fi absorbiți de păr, ceea ce îl face o alternativă naturală de îngrijire a părului, fiind foarte hrănitor. Este un balsam în profunzime, curăță în profunzime, un protector termic și un tratament pentru păduchi, toate într-unul singur. Faptul că uleiul de cocos este atât de disponibil ne oferă încă un motiv pentru a folosi acest ulei miracol pentru a ne repara părul. În plus, oferă părului un aspect mai moale, mai neted, ușor de coafat.

Ulei de migdale

Acest ingredient de frumusețe pentru păr este un erou pentru toate tipurile de păr. Uleiul de migdale este o sursă puternică de vitamine și nutrienți pentru a promova creșterea părului și a-i păstra hidratarea. Uleiul de migdale este extraordinar de bogat în nutrienți, dar totuși ușor în textură. O sursă extrem de bogată de vitamina E, acest ulei este un elixir de păr versatil care se potrivește bine cu majoritatea tipurilor de păr: gros, fin, ondulat, creț, drept sau natural.

Ulei de argan

Luați în considerare uleiul de argan o sursă unică pentru aproape toate nevoile pentru păr și piele. Acest ulei este produs din sâmburii arborelui de argan, care este promovat în mod obișnuit ca un tratament natural pentru creșterea părului și o alternativă la medicamentele împotriva căderii părului. Antioxidanții puternici și acizii grași hrăniți ai uleiului de argan îți mențin părul hidratat, protejându-l în același timp de deteriorarea stilului și de daunele radicalilor liberi. Acest lucru poate duce la mai puține vărsări și ruperi. Prin hidratarea părului, acest ulei esențial hrănește și reface părul deteriorat și, la rândul său, ajută la prevenirea revenirii încrețului.

Ulei de ceapă

Acest ingredient umil ne uimește în mod surprinzător cu multe beneficii pentru păr. Uleiul de ceapă are proprietăți antimicrobiene și antioxidante care creează un mediu de creștere a părului în jurul scalpului. Acest remediu natural pentru creșterea părului conține un conținut ridicat de sulf care hrănește scalpul și îmbunătățește sănătatea foliculului de păr. Este un ulei minune pentru promovarea recreșterii părului. Aplicarea regulată a acestui ulei va preveni și trata eficient chelia și albirea părului.

Ca rezultat, puteți încorpora uleiurile naturale în rutina de îngrijire a părului și puteți culege beneficiile pe care le oferă. Și, desigur, schimbările ca atare nu au loc peste noapte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel