5 beneficii puțin știute ale uleiului de susan

Adisa Codruț |
Data publicării:
Ulei de susan  FOTO: pixabay
Ulei de susan FOTO: pixabay

Uleiul de susan este bogat în substanțe nutritive și ajută la întărirea sistemului imunitar.

Bogat în substanțe nutritive, vitamine, proteine și antioxidanți, uleiul de susan are mai multe beneficii pentru sănătate. Acesta este nelipsit din fiecare bucătărie indiană. Unii consideră că uleiul de susan îmbunătățește aroma alimentelor.

Uleiul de susan este unul dintre cele mai sănătoase uleiuri și este extrem de benefic pentru piele, păr și sănătate, arată pinkvilla.com.

5 beneficii ale uleiului de susan:

* diabet - bogat în proteine ​​și fibre, uleiul de susan ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge.

* reduce inflamația - inflamația severă poate fi dăunătoare sănătății și poate crește riscul de boli de inimă. Uleiul de susan este bogat în proprietăți antiinflamatorii și poate reduce inflamația în mod semnificativ.

* sănătatea oaselor - bogat de calciu, uleiul de susan ajută la menținerea oaselor puternice; pot ameliora artrita și pot trata durerile articulare.

* sănătate orală - uleiul de susan poate fi folosit ca apă de gură și poate ajuta la îndepărtarea toxinei și prevenirea plăcii din dinți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel