5 răniți din gravul accident de ieri din județul Constanța au rămas în spital

Adisa Codruț |
Data publicării:
Autospecială SMURD
Autospecială SMURD

5 din cei 20 de răniți în accidentul de miercuri din zona Topraisar au rămas internați la Spitalul Județean din Constanța.

Accident, spital. Cinci dintre cele 20 de persoane rănite în accidentul petrecut miercuri pe DN 38, în zona Topraisar, când un microbuz cu călători s-a răsturnat, au rămas internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, au informat joi reprezentanţi ai unităţii medicale.

Pe lângă cei 20 de răniţi, în accidentul rutier au murit o elevă de 17 ani şi un bărbat de 37 de ani. "Cinci dintre victimele accidentului rutier petrecut ieri, pe DN 38, au rămas internate în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă 'Sf. Apostol Andrei' Constanţa, în secţiile Chirurgie Plastică, Ortopedie Traumatologie şi Neurochirurgie, sub atenta monitorizare a personalului medical. Evoluţia acestora este favorabilă. Celelalte 15 persoane au plecat cu recomandare de tratament în ambulatoriu, fără să necesite spitalizare", a transmis, printr-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al SCJU Constanţa, Crina Kibedi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, miercuri, la Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" Constanţa au fost înregistraţi 369 de pacienţi, 26 dintre aceştia fiind victime ale accidentelor rutiere. "Şase dintre pacienţi au fost preluaţi de către medicii din Camera de Resuscitare (cod Roşu), 42 au fost redirecţionaţi către codul Galben, 302 au fost investigaţi pe cod Verde şi 19 au fost de competenţa codurilor Albastru şi Alb", a menţionat Kibedi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel