Cinci adulți și un copil, la spital în urma unui incendiu. Alte opt persoane au primit îngijiri medicale

Adisa Codruț |
Data publicării:
Tratament spital
Tratament spital

Cinci adulți și un copil au ajuns la spital în urma unui incendiu izbucnit la un bloc din Galați, Alte opt persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au suferit intoxicații și atacuri de panică.

Cinci adulți și un copil au fost transportați la spital după ce au suferit intoxicații cu fum și atacuri de panică, în urma unui incendiu ce a izbucnit în blocul în care locuiau. Alte opt persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, în urma incendiului, 20 de persoane au fost evacuate din imobil, după cum arată Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi.

Potrivit sursei citate, incendiul a izbucnit într-un apartament aflat la etajul doi al blocului din Galați. La faţa locului au acţionat două autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autoscară de salvări la înălţime şi un echipaj tip C de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi, potrivit agerpres.ro

„Au fost evacuate 20 de persoane, opt au primit îngrijiri medicale pentru intoxicaţii cu fum şi atac de panică. Cinci adulţi şi un copil au fost transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare. Cauza probabilă a incendiului - un scurtcircuit la instalaţia bradului”, precizează ISU Galaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel