6 greșeli pe care le faci de Ziua Îndrăgostiților. Ce înseamnă ”Nu ne facem cadouri anul acesta”

Ana-Maria Bugiu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
greseli valentines day foto:freepik
greseli valentines day foto:freepik

Ce înseamnă ”Nu ne facem cadouri anul acesta de Valentine's Day”. 5 greșeli pe care le faci.

Ziua Îndrăgostiților este momentul în care romantismul și dragostea sunt celebrate în mod special. Este încă o ocazie de a arăta persoanei dragi cât de mult înseamnă pentru tine. Cu toate acestea, întreaga experiență de a oferi cadouri poate părea (uneori) copleșitoare.

Am compilat o listă a greșelilor comune pe care să le eviți în acest an. Chiar dacă vă oferiți cadouri între voi sau nu, chiar dacă nu este importantă pentru voi această zi și preferați să o ignorați, nu reprezintă o scuză de a nu împărtăși ceea ce simți cu persoana iubită, fie că este Ziua Îndrăgostiților sau oricare altă zi din an.

Vezi și: Diferența crucială dintre raw foodism și raw veganism. Ligia Pop: Încălzesc mâncarea la 40 grade. Nu poartă piele, mătase, lână și orice provine de la animale sau insecte

”Nu ne facem cadouri anul acesta”

Poate că tu și partenerul tău decideți să renunțați la cadouri în acest an, din diverse motive. Poate că v-ați achiziționat deja tot ce vă doreați sau preferați să investiți banii într-o experiență împreună. Chiar dacă ați decis să nu vă cumpărați cadouri, nu toate cadourile frumoase se rezumă la bani.

O felicitare sinceră, câteva fotografii cu voi sau un buchet modest de flori pot aduce zâmbetul pe fața persoanei iubite. Iar dacă nu îi plac florile ori fotografiile, poți să îți pui amprenta cu un alt obiect sau gest, apreciat de către el sau ea, poate ceva ce doar voi doi ați înțelege. 

Nu adaugi nimic care aduce aminte de ”voi”

Chiar dacă ai achiziționat un cadou spectaculos, nu uita să adaugi un element personal. O scrisoare scrisă de mână, o fotografie sau un obiect care face referire la un moment memorabil poate transforma un cadou obișnuit într-unul extraordinar.

Comanzi cadoul din scurt

Ziua Îndrăgostiților se apropie mai repede decât crezi, iar uneori este mai ușor să subestimezi timpul necesar pentru a comanda cadoul. Evită această greșeală și comandă cadoul cu cel puțin câteva zile înainte. Astfel, vei avea cadoul în timp util și vei evita stresul de a-l căuta în ultimul moment.

Presupui că știe ce simți pentru el/ea

Chiar dacă partenerul tău știe cât de mult îl iubești, Ziua Îndrăgostiților este o ocazie perfectă pentru a-ți exprima sentimentele în mod explicit. Nu lăsa nimic neexprimat și ia-ți din timp să scrii o scrisoare de dragoste sinceră sau să alegi un cadou care să reflecte emoțiile tale și să le împărtășești în mod clar.

Nu oferi o felicitare

Chiar dacă cadoul pe care îl alegi este remarcabil în sine, nu subestima puterea unei simple felicitări. Asigură-te că mesajul tău este autentic și transmite exact ceea ce simți.

Crezi că un cadou înseamnă doar un lucru material

Un cadou nu înseamnă doar ceva care poate fi palpabil. Poate fi o zi petrecută în doi, într-un parc. Poate fi o seară de filme, acasă. Un cadou poate fi o declarație în care îți exprimi cele mai frumoase sentimente față de persoana iubită. Un cadou trebuie să aducă zâmbet și sentimentele de a iubi și de a te simți iubit.

Vezi și: Apa cu lămâie pe stomacul gol previne pietrele la rinichi. Te menține hidratat și te ajută să pierzi kilogramele în plus

Ziua Îndrăgostiților este despre a arăta iubirea și aprecierea față de persoana dragă, iar un cadou gândit cu atenție poate fi modul perfect de a face acest lucru. Evită aceste greșeli comune și concentrează-te pe a face din această zi o amintire de neuitat pentru tine și pentru persoana pe care o iubești.

Mai important decât atât, nu uita că Ziua Îndrăgostiților este una singură în an, un moment de celebrare internațională a iubirii, nu singura zi în care îți poți împărtăși dragostea cu persoana iubită. Fă din fiecare zi una a iubirii, nu aștepta Ziua Îndrăgostiților să-ți amintească să iubești sau cum să iubești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel