7 adevăruri dure despre nativii din Pești: uneori sunt percepuți greșit

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop februarie
Horoscop februarie

Iată șapte adevăruri dure despre întâlniri, dragoste și relații cu un nativ din Pești, care este unul dintre cele mai empatice dintre toate semnele zodiacale din astrologie.

Dacă aveți vreo experiență în dragostei sau alt gen de relație cu un nativ din Pești sau dacă sunteți chiar născut în această zodie, următoarele fapte ar putea părea extrem de familiare.

Este intuitiv și are încredere în instinct mai mult decât orice.

Nu îndrăzniți să încercați să minți un nativ din Pești pentru că își va da seama.

De unde știe că minți? Pentru că simte instinctiv. Nu vă îndoiți de intuiția Peștilor.

Este foarte emoționantă.

Este adevărat. Ochii ei sclipesc constant, pregătiți pentru a lăcrima. (Totuși, asta înseamnă, de asemenea, că este o persoană care spune că este empatică.)

Cu sinceritate, este o boală cam enervantă. Încep să plângă de îndată ce începe cineva să plângă de lângă ei. Chiar dacă te urăsc, voi plânge cu tine.

Are o latură leneșă.

Este în firea lor să rămână în pat până după prânz, în weekend, visând cu ochii deschiși. Nu iubește nimic mai mult decât o noapte pe canapea, cu un castron din mâncarea preferată și telecomanda în mână.

Este extrem de grijulie.

Aproape prea grijulie. Dar doar pentru că vrea să te știe în siguranță. Parcă ai fi la un joc cu înterbări: „Ai cheile tale? Telefon? Portofel? Ai mâncat azi? Ce vrei la cină?” Pur și simplu nu se pot abține. Sunt grijulii.

Nu se teme să plece dacă nu o tratezi corect.

 O femeie din zodia Pești nu este interesată de negativitate și cu siguranță nu se tem să se îndepărteze de o relație toxică sau de prietenie.

Nu reușește niciodată să înțeleagă cum alți oameni rămân pur și simplu în situații dramatice alături de parteneri sau prieteni care îi trădează în mod constant sau nu îi tratează cu respect.

Ea este cel mai aprig dușman al ei.

Compătimirea de sine este favorita nativilor din Pești. S-ar putea să-i găsești pe Pești stând singuri într-o cameră întunecată sau regretând ceea ce a spus sau dorind să fi putut face mai bine. Este cel mai mare critic al propriei persoane, ceea ce înseamnă că este posibil să trebuiască să-i mai amintești uneori cât de grozavă este.

Are tendința de a se pierde în propriile gânduri creative.

Rezultatul? Pare puțin inabordabilă. Oamenii au tnedința să creadă asta despre femeia din zodia Pești, dar nu este adevărat.

S-ar putea să pară descurajați, dar sunt, de fapt, foarte amabili și dulci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel