A fost creat PRIMUL vaccin COVID care ar oferi imunitate pe viață. Este TOTAL diferit de celelalte vaccinuri

Cercetătorii belgieni susțin că au creat primul vaccin COVID-19 ce oferă imunitate pe viață. În plus, ar proteja și împotriva febrei galbene. 

Vaccinul a fost dezvoltat de oamenii de știință de la Institutul Rega al renumitei Universităţi Catolice din Leuven. Aceștia spun despre noul vaccin că este cu totul diferit de cele produse până acum.

“Suntem singura echipă din lume care folosim vaccinul împotriva febrei galbene ca vector, ca punct de plecare pentru vaccinul nostru. Alte companii precum Astra Zeneca şi Johnson&Johnson folosesc virusuri comune de gripă pe care-i pun în ARN mesager. Avantajul vaccinului nostru este că protejează şi împotriva febrei galbene, iar pentru America Latină şi Africa poate fi un bonus.

În momentul în care China a pus codul genetic al lui SARS-COV-2 online, pe 11 ianuarie 2020, noi am început să dezvoltăm în două săptămâni, să iniţiem vaccinul. După o singură doză, la zece zile după aceasta, vaccinul nostru s-a dovedit că este eficient total pe animale”, a declarat Johan Neyts, şeful Institului Rega-UCL Louvain, citat de digi24

Cum poate fi transportat

 

Vaccinul creat în Belgia poate fi transportat la – 8 grade Celsius şi păstrat în frigidere obişnuite, spre deosebire de cele de la Pfizer, la – 70 de grade Celsius sau Moderna, la – 20 de garde Celsius.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel