A vrut să-și mărească buzele, dar a ajuns de urgență la spital. Ce greșeală a făcut asistenta medicală de la salonul de înfrumusețare

DCMedical Team |
Data publicării:

O femeie a ajuns de urgență la spital, după ce și-a făcut injecții cu acid hialuronic în buze și în pomeți.

Kerry Parry în vârstă de 43 de ani, din Doncaster, South Yorkshire (Marea Britanie) a trecut prin momente cumplite, după ce a mers la un salon de înfrumusețare pentru a-și mări buzele și pentru a-și injecta acid hialuronic în pomeți. Aceasta trecuse printr-o perioadă dificilă, motiv pentru care a simțit nevoia de a se răsfăța puțin, mai ales că putea beneficia și de o reducere.

La scurt timp după finalizarea procedurii, femeia a realizat că buzele sunt foarte umflate, motiv pentru care s-a reîntors la salon.  Asistenta medicală care s-a ocupat de procedura femeii a decis să îi facă alte injecții ca să dizolve filler-ul în exces, doar că ceva neașteptat s-a întâmplat. Fața clientei a început să se umfle și, din spusele sale, a ajuns să fie de trei ori mai mare.

Se pare că asistenta medicală testase înainte dacă femeia în cauză este alergică la substanțele folosite, dar a ignorat micile semne apărute înainte de procedură și a decis să continue, explicând că știe ce face și că are experiență de mulți ani. Ulterior, situația s-a agravat, astfel că a fost solicittă de urgență o ambulanță.

Citește continuarea pe Spectacola și află ce s-a întâmplat cu femeia după ce a ajuns la spital, de urgență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel