Acad Irinel Popescu, COVID-19: savanții n-au găsit gazda intermediară

Florina Pop |
Data publicării:
EXCLUSIV
Liliescii sunt cei care transmit virusul Nipah
Liliescii sunt cei care transmit virusul Nipah

În ediția de joi, 21 mai, a emisiunii Academia de Sănătate, academicianul Irinel Popescu a discutat despre progresele cercetărilor științifice făcute despre COVID-19.

Academicianul Irinel Popescu a declarat joi, 21 mai, în emisiunea Academia de Sănătate, că oamenii de știință nu au reușit să afle care animal a fost gazda intermediară a virusului SARS-COV2 de la liliac la om.

”Savanții n-au reușit să demonstreze care ar fi acea gazdă intermediară de care e nevoie pentru transmiterea bolii de la liliac la om. Unii au presupus că gazda ar putea fi pangolinul. Aceasta pare puțin ciudat. Date de ultimă oră par să arate că nu este pangolinul și nu se știe ce alt animal ar putea să joace rolul de gazdă intermediară”, a declarat Irinel Popescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel