Academia de Sănătate: pacienții cu afecțiuni psihiatrice și nefrologice, provocări în pandemia COVID-19

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:

O nouă ediție de excepție a emisiunii Academia de Sănătate, care va avea două părți, concentrându-se pe probleme pe care le întâmpină pacienții cu afecțiuni psihiatrice și nefrologice. Astăzi, de la ora 11.00, academicianul prof dr Irinel Popescu va discuta cu prof dr Dan Prelipceanu, medic primar psihiatru.

Ediția de astăzi, de la ora 11.00, a emisiunii Academia de Sănătate, aduce în prim plan provocările pe care le întâmpină pacienții cu afecțiuni psihiatrice în timpul pandemiei cu noul coronavirus și COVID-19.

În această parte a emisiunii, academicianului prof dr Irinel Popescu în va avea ca invitat pe prof dr Dan Prelipceanu, medic primar psihiatru și doctor în medicină, urmând ca lunea viitoare, pe 20 aprilie de la aceeași oră, să dezbată afecțiunile nefrologice alături de dr Christian-Valeriu Klein, doctor în medicină și medic primar nefrolog și de prof dr Liliana Tuță, doctor în medicină și medic primar nefrolog.

Academicianul Irinel Popescu și invitații săi vor aborda, în cele două părți ale emisiunii, în principal provocările pe care le întâmpină medici și pacienții deopotrivă în pandemia de COVID-19.

Emisiunea de astăzi, 13 aprilie, va fi transmisă simultan, de la ora 11.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel