Academia de Sănătate: Pandemia de COVID-19, date la zi. Prof dr Maria Dorobanțu, invitat special

Dana Lascu / 23 apr 2020 / 15:58
  LIVE
Prof dr Maria Dorobanțu. Foto: DC Medical
Prof dr Maria Dorobanțu. Foto: DC Medical

Ultimele informații despre pandemia de COVID-19 și problemele pacienților cu afecțiuni cardiace, subiectele principale ale emisiunii Academia de Sănătate, realizată de academicianul dr Irinel Popescu, ediția specială de astăzi, de la ora 18.00.

O nouă ediție specială a emisiunii Academia de Sănătate. Academicianul dr Irinel Popescu va detalia, astăzi, ultimele noutăți din lupta contra pandemiei de coronavirus și COVID-19, pentru ca apoi, invitata sa, prof dr Maria Dorobanțu, să detalieze cazul particular al pacienților cu afecțiuni cardiace.

Prof dr Maria Dorobanțu este membru al Academiei de Științe Medicale, profesor de Cardiologie și Medicină Internă la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila" din București, șeful Clinicii de Cardiologie de la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din Capitală, fondator și președinte al Societății Române de Hipertensiune și Doctor Honoris Causa la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș" din Arad.

Emisiunea va fi transmisă simultan, astăzi, 23 aprilie, de la ora 18.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, și retransmisă luni, 27 aprilie, de la ora 11.00, în aceleași condiții.


Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy