Accident rutier Botoșani. 13 oameni răniți

Adisa Codruț |
Data publicării:
Autospecială SMURD
Autospecială SMURD

Un accident soldat cu rănirea a 13 persoane a avut loc, duminică, 5 ianuarie, pe DN 29 D, pe raza localităţii Talpa din judeţul Botoşani.

Accident rutier, Botoșani. Potrivit prim-adjunctului şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, Decebal Muraru, având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, care presupune suplimentarea resurselor medicale la fata locului, potrivit Agerpres.

Spre zona incidentului rutier au fost trimise două maşini de stingere, una de descarcarare, o autospecială pentru transport victime multiple, două ambulanţe SMURD şi 5 ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Una dintre victime este în stop cardio-respirator şi i se aplică măsurile salvatoare de viaţă de către echipajele medicale aflate la faţa locului. Alte 7 vor fi transportate la spital, pentru investigaţii suplimentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel