5 motive pentru care nu ar trebui să te epilezi
Acestea sunt cele cinci motive pentru care nu ar trebui să te mai epilezi.
De ce să adaugi o linguriță de bicarbonat de sodiu în apa în care fierb ouăle. Veți fi surprinși de rezultat!
Fanii acestei surse de neoprit de proteine vor fi încântați de această tehnică nebănuită. Și, dintr-un motiv întemeiat, doar un singur ingredient este suficient pentru a-ți ușura gătitul: bicarbonatul de sodiu. Dar, înainte de a dezvălui trucul, să trecem în revistă beneficiile surprinzătoare ale acestui aliment.
Ouăle, un aliment cu multe virtuți
Ouăle sunt bogate în proteină, dar sărace în calorii, au o putere satietogenă semnificativă. Pot fi incluse și în dietă, pentru a elimina kilogramele în plus.
Și acesta nu este singurul lor atu, deoarece conțin și multe vitamine, în special vitamina D care se găsește în gălbenuș. Cei care se pregătesc de un examen ar fi bine să consume ouă, așa cum reiese din acest studiu publicat de Current Developments in Nutrition. Gălbenușul ar îmbunătăți memoria și învățarea pe termen scurt. Și asta fără a uita rolul lor protector pentru ochi. Potrivit lui Natalie Butler, dietetician american și editor medical pentru Healthline, ouăle conțin vitamina A, luteină, zeaxantină și zinc, elemente esențiale pentru sănătatea ochilor noștri, deoarece protejează retina și corneea, pe lângă limitarea riscurilor degenerescenței maculare legate de vârstă.
Singurul dezavantaj: pot fi greu de decojit. Din fericire, acest truc este tot ce ți-ai putea dori. Soluția? Bicarbonat de sodiu.
Adăugând această pulbere în oala cu apă clocotită, oul va fi foarte ușor de curățat. Motivul? Bicarbonatul de sodiu crește pH-ul ouălor. Trebuie doar să pui o linguriță de bicarbonat de sodiu într-un litru de apă și să fierbi ouăle.
Cât timp se fierb ouăle?
Dacă le preferi tari, lasă-le să fiarbă 8 minute, puțin moi - 6 minute, iar fanii ouălor foarte moi - doar 3 minute.
Acestea sunt cele cinci motive pentru care nu ar trebui să te mai epilezi.
Obiectul de îngrijire pe care nu trebuie să îl folosești. Îți afectează pielea.
Secretul unor mâini catifelate. Ingredientul banal din bucătărie care îți transformă mâinile în doar câteva minute.
Cum alegi culoarea ojei care să îți facă mâinile să arate mai tinere. Culoarea care nu te avantajează deloc.
Timpul este o resursă prețioasă, iar, într-o lume tot mai agitată, produsele multitasking au devenit esențiale pentru cei care vor eficiență fără compromisuri.
Menajerele țin secret acest truc. Scapă de praf pentru totdeauna cu o metodă simplă pe care puțini o știu.
De ce uscarea hainelor în interior vă poate pune sănătatea în pericol. Lucrul care reduce riscul de formare a mucegaiului.
De ce îți sare oja de pe unghii? Ce să faci pentru a oja să reziste mai mult timp.
Ce trebuie să știi dacă ai gene false. Răspunsul te va îngrozi.
Acest produs pe care îl folosim zilnic poate duce la cancer. Medicii trag un semnal de alarmă.