Adriana Săftoiu, atacată de un câine pe stradă. A ajuns la spital și nu e singura victimă!

Dana Lascu / 20 sep 2020 / 21:52
Câine. Foto: Pixabay
Câine. Foto: Pixabay

Deputatul  Adriana Săftoiu a fost atacată de un câine pe o stradă din cartierul unde locuiește. S-a ales cu trei plăgi și a ajuns la spital pentru tratament. 

Adriana Săftoiu a povestit cum a ajuns la spital din cauza unui câine din cartier care se pare că a făcut deja mai multe victime. 

„Îmi făceam tura de pași, mereu pe același traseu - Băneasa, zona Greenfield. Nu l-am auzit, nu l-am văzut, nu l-am simțit decât când m-a înhățat. Am reușit să mă desprind din colții lui - un câine imens, negru cu alb, lățos. Am continuat să merg cu fața la el, încercând să îl alung. S-a oprit la câțiva metri și m-a privit mârâind.

Am reușit să ajung la un Mega Image din cartier. Mi-am dat seama că nu e de glumă. Sângeram din greu. N-aveam niciun leu la mine ca să cumpăr spirt. Dar am dat peste niște oameni de treabă, mi-au dat sticla de pe raft și am turnat din greu. Am oprit o mașină (să le dea Dumnezeu sănătate acelor doi tineri!), m-au dus până acasă, am pus niste bandaje, m-am urcat în mașina mea și am mers direct la urgențe la Elias.

Trei plăgi, din fericire doar una profundă. De acolo, la Balș pentru antirabic. În fața mea - încă trei persoane. Întreb dacă toată lumea stă pentru vaccin. Da. Iar doamna din față îmi spune că a fost mușcată în Băneasa, zona Greenfield spre Grădina Zoo. Îmi descrie câinele. Același. Ajung pe scaun. Medicul de gardă mă întreabă unde s-a întâmplat. După ce îi dau detaliile, îmi spune: Sunteți a treia persoană în două ore, din aceeași zonă, mușcată de un câine cu aceleași semnalmente.

Am anunțat primăria sectorului 1. E o zonă unde sunt mulți copii, mai ales într-o zi însorită. Să sperăm că nu va mai exista nicio victimă”, a scris Adriana Săftoiu pe pagina sa de Facebook. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy