Adriana Săftoiu, atacată de un câine pe stradă. A ajuns la spital și nu e singura victimă!

Dana Lascu |
Data publicării:
Câine. Foto: Pixabay
Câine. Foto: Pixabay

Deputatul  Adriana Săftoiu a fost atacată de un câine pe o stradă din cartierul unde locuiește. S-a ales cu trei plăgi și a ajuns la spital pentru tratament. 

Adriana Săftoiu a povestit cum a ajuns la spital din cauza unui câine din cartier care se pare că a făcut deja mai multe victime. 

„Îmi făceam tura de pași, mereu pe același traseu - Băneasa, zona Greenfield. Nu l-am auzit, nu l-am văzut, nu l-am simțit decât când m-a înhățat. Am reușit să mă desprind din colții lui - un câine imens, negru cu alb, lățos. Am continuat să merg cu fața la el, încercând să îl alung. S-a oprit la câțiva metri și m-a privit mârâind.

Am reușit să ajung la un Mega Image din cartier. Mi-am dat seama că nu e de glumă. Sângeram din greu. N-aveam niciun leu la mine ca să cumpăr spirt. Dar am dat peste niște oameni de treabă, mi-au dat sticla de pe raft și am turnat din greu. Am oprit o mașină (să le dea Dumnezeu sănătate acelor doi tineri!), m-au dus până acasă, am pus niste bandaje, m-am urcat în mașina mea și am mers direct la urgențe la Elias.

Trei plăgi, din fericire doar una profundă. De acolo, la Balș pentru antirabic. În fața mea - încă trei persoane. Întreb dacă toată lumea stă pentru vaccin. Da. Iar doamna din față îmi spune că a fost mușcată în Băneasa, zona Greenfield spre Grădina Zoo. Îmi descrie câinele. Același. Ajung pe scaun. Medicul de gardă mă întreabă unde s-a întâmplat. După ce îi dau detaliile, îmi spune: Sunteți a treia persoană în două ore, din aceeași zonă, mușcată de un câine cu aceleași semnalmente.

Am anunțat primăria sectorului 1. E o zonă unde sunt mulți copii, mai ales într-o zi însorită. Să sperăm că nu va mai exista nicio victimă”, a scris Adriana Săftoiu pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel